Kaba MøllerUndall

MøllerUndall AS ble kjøpt opp av Kaba i 2011, og selskapet fremstår i dag som landets mest komplette leverandør av adgangskontroll.

Med vårt landsdekkende nettverk av egne avdelinger, Kaba Partnere, Kaba Forhandlere samt andre samarbeidspartnere, kan vi tilby enhver kunde en lokal tilknytning for leveranse, service og support. Med våre medarbeideres høye håndverkskompetanse, fagbrev og mesterbrev, har vi en unik kombinasjon av produkter, kompetanse, tilstedeværelse og erfaring som gjør at vi leverer løsninger som våre kunder er meget tilfredse med.

Våre medarbeidere har alle fokus på fornøyde kunder, og det er vesentlig at vi arbeider sammen med våre kunder slik at kundens forventinger harmonerer med våre leveranser.

Adgangskontroll er for oss alt som har med det å kontrollere og styre adgang og flyt av personell i en bygningsmasse eller et område. Mekaniske nøkkelsystemer, beslag av alle varianter personellsperrer/sluser/rotasjonsgrinder, elektronisk adgangskontroll med kombinasjonen “online”, “standalone” og “offline” kortlesere, samt kompletterende produkter som porttelefon og nøkkelskap. I tillegg er Kaba en av verdens største leverandører innenfor tidregistrering og jobbregistrering.

Kaba MøllerUndall AS har 13 egne avdelinger med nær 200 ansatte. Vi omsetter for ca. 300 millioner kroner, er produsent av MU-låssystem og MU-låskasser og leverer produkter og tjenester til både private, næringslivet og offentlige institusjoner.


Om_Kaba_ny

Hovedkontoret ligger i Drammen og favner administrasjon, hovedlager og låssystem-produksjon. Både hovedkontoret og avdelingene i Bærum, Bergen, Haugesund, Oslo, Trondheim, Tromsø, Lillehammer, Gjøvik og Hamar tilbyr dessuten konsulenttjenester, salg, montasje og service.

Kaba Group
Kaba er mer enn 150 år gammel, men fremstår yngre og mer aktiv enn noensinne!.

Alt startet i et lite lokale i Zurich (Sveits) i 1862 der en låsesmed med navnet Franz Bauer startet å lage safer. Det var stor etterspørsel etter safer på den tiden fordi myndighetene hadde laget en lov som påbød alle selskaper å beskytte sine regnskaper mot brann! Den virkelig store milepælen ble nådd i 1878 da Franz Bauer stilte ut en nyutviklet safe på messen “Paris World’s Fair” der publikum ga den høyeste anerkjennelsen til Franz Bauer og hans produkt.

I 1934 lanserte Bauer AG et revolusjonerende produkt – den første låssylinderen der nøkkelen kunne benyttes uansett hvilken vei du satte den inn. Dette fordi nøkkelen hadde utfresninger på begge sider! Brukervennligheten var åpenbar samtidig som sikkerheten ble langt høyere fordi en oppdirking av låsen ble svært vanskelig. Hele bransjen så på produktet med forbauselse og undring, og Bauer AG.